Filme Noi/ Muzica Noua/ Jocuri/ Chat Online/ Radio OnLine....    Miercuri, 2018-12-12, 3:34 AM
Principală | Înregistrare | Logare Bine aţi venit Vizitator
         MUZICA SI FILME ONLINE NON-STOP          
     IMPACT ONE-FM SURSA TA DE MUZICA NOUA     
 Un Radio Mereu OnLine Pentru Inima Ta 

Meniu site

Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Login

Filme Noi OnLine Romanesti


Nu toate filme se pot viziona OnLine dar daca doriti sa vizionati cu MediaPlayerul preferat CliCk pe lincurile pentru descarcareLoverboy (2011)DOWNLOAD Loverboy (2011) BRRiP / Film ROMANESC
Descarca Download Filmul Partea 1(Server 1)
Descarca Download Filmul Partea 2(Server 1)
Server 2 by FileSonic.com
Descarca Download Filmul Partea 1(Server 2)
Descarca Download Filmul Partea 2(Server 2)
Vizionare ONLINE HD
VIZIONARE ONLINE Loverboy (2011) (Server 1)
VIZIONARE ONLINE Loverboy (2011) (Server 2)

SCURTA DESCRIERE:
George Piştereanu e "Loverboy”-ul din filmul regizorului Cătălin Mitulescu, un personaj care străbate satele sărace pe scuter, cucereşte fete şi apoi le plasează unei reţele de prostituţie din Constanţa. Pentru poliţiştii de la combaterea crimei organizate, această tehnică de racolare se numeşte "metoda prin îndrăgostire”, iar cei ce o practică sunt numiţi "loverboys”. Personajul lui Piştereanu se descurcă bine până ce o cunoaşte pe Veli, personajul lui Ada Condeescu, de care se îndrăgosteşte cu adevărat. Cătălin Mitulescu a devutat ca regizor în 2006, cu filmul "Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii” ce i-a adus un premiu la Cannes actriţei principale, Dorotheea Petre. "Loverboy” din 2011 a fost selectat la Cannes în secţiunea Un Certain Regard, iar premiera din România a fost la TIFF.


Ursul (2011)DOWNLOAD Ursul (2011) DVDRiP / Film ROMANESC
Descarca Download Filmul (Server 1)
Descarca Download Filmul (Server 2)
Descarca Download Filmul (Server 3)
vizionare online Ursul (2011) SERVER 1
vizionare online Ursul (2011) SERVER 2

SCURTA DESCRIERE:
Ursul este un road-movie plasat în România anilor ‘90. Noul director al Circului de Stat încearcă să rezolve problemele financiare ale instituţiei prin vânzarea singurului urs – bătrân şi pe moarte – unui vânător german. Însă, mânaţi de pasiunea pentru meserie şi de dragostea pentru urs, artiştii circului se împotrivesc directorului şi îl urmăresc pe acesta până în locul unde urma să aibă loc tranzacţia.  Aventurile pline de neprevăzut prin care trec ursul, angajaţii circului şi toţi cei ce le ies în cale fac din Ursul comedia anului 2011 în România.


Legaturi Bolnavicioase (2006)DOWNLOAD Legaturi Bolnavicioase (2006) DVDRiP
Descarca Download Filmul (Server 1)
Descarca Download Filmul (Server 2)
Descarca Download Filmul (Server 3)
Descarca Download Filmul (Server 4)
Descarca Download Filmul (Server 5)
Descarca Download Filmul (Server 6)
Descarca Download Filmul (Server 7)
Descarca Download Filmul (Server 8.)

SCURTA DESCRIERE:
Scenariul filmului are la bază romanul omonim al scriitoarei Cecilia Ştefănescu, care este şi co-scenaristă, alături de Răzvan Rădulescu. Legături bolnăvicioase tratează un subiect incitant, o poveste de dragoste neobişnuită situată în lumea unor tineri ‘debusolaţi’, care traiesc sentimente contradictorii. Ei încep să exploreze misterele dragostei şi învaţă să suporte rănile provocate de iubire.  Triunghiul amoros este format din Maria Popistaşu (cunoscută din filme precum multi-premiatul "Sex Traffic” – 8 premii BAFTA câştigate din 9 nominalizări), Ioana Barbu (proaspăt absolventă a UNATC-ului, aflată la primul său rol de lungmetraj) şi Tudor Chirilă (liderul formaţiei "Vama Veche”). Pe lângă cei trei protagonişti, din distribuţia filmului mai fac parte şi alţi actori de renume precum Cătălina Murgea, Mircea Diaconu, Virginia Mirea şi Tora Vasilescu, cât şi nume celebre din showbiz-ul românesc: Mihaela Rădulescu şi Dragoş Gărdescu, alias Puya.  Din echipa de filmare au făcut parte nume binecunoscute atât din cinematografie, cât şi din teatrul românesc. Imaginea filmului este semnată de Alex Sterian, unul dintre cei mai apreciaţi operatori români, având la activ numeroase producţii artistice străine şi clipuri publicitare.  Decorurile au fost realizate de Adriana Grand, un scenograf cu o activitate remarcabilă în teatrul românesc.


Portretul Luptătorului La Tinereţe (2010)DOWNLOAD Portretul Luptătorului La Tinereţe (2010)
Descarca Download Filmul PARTEA 1(Server 1)
Descarca Download Filmul PARTEA 2(Server 1)
S E R V E R 2
Descarca Download Filmul PARTEA 1(Server 2)
Descarca Download Filmul PARTEA 2(Server 2)
S E R V E R 3
Descarca Download Filmul PARTEA 1(Server 3)
Descarca Download Filmul PARTEA 2(Server 3)
S E R V E R 4
Descarca Download Filmul PARTEA 1(Server 4)
Descarca Download Filmul PARTEA 2(Server 4)
S E R V E R 5
Descarca Download Filmul PARTEA 1(Server 5)
Descarca Download Filmul PARTEA 2(Server 5)

 SCURTA DESCRIERE:
Imediat după al doilea război mondial, când puterea a fost preluată de comunişti, în munţii României, grupuri de oameni s-au opus regimului opresiv cu arma în mână. Aproape toţi au sfârşit în temniţă ori în faţa plutonului de execuţie. Mai mult de 1000 de grupări de „partizani” anticomunişti au fost înregistrate în dosarele Securităţii, Munţii Făgăraş fiind unul dintre nucleele acestei lupte, între 1947 şi 1960.Una dintre cele mai longevive grupări de partizani a fost cea condusă de Ion Gavrilă Ogoranu: cei 12 tineri au rezistat în munţii Făgăraş, în condiţii extrem de dificile, aproape zece ani. Ogoranu a fost singurul din grup care nu a fost prins până în 1976, lucru unic în istoria grupărilor de partizani de oriunde. Legenda omului care s-a ascuns de Securitate timp de 27 de ani şi a camarazilor săi care au luptat şi au murit pentru o idee sunt subiectul acestui film.


The Godmother (2011)DOWNLOAD The Godmother (2011) DVDRiP + Subtitrare!
Descarca Download Filmul (Server 1)
Descarca Download Filmul (Server 2)
Descarca Download Filmul (Server 3)
Descarca Download Filmul (Server 4)
Descarca Download Filmul (Server 5)
Descarca Download Filmul (Server 6)
Descarca Download Filmul (Server 7)

SCURTA DESCRIERE:
The Godmother (2011) . Jennifer este o nord-americanca care preda literatura la Scoala Americana din Bucuresti, este casatorita cu omul de afaceri roman Radu Prodan si are impreuna cu acesta un baiat extrem de inteligent in varsta de 10 ani pe nume David. In timp ce participa la un botez in calitate de nasa, Jennifer este socata sa isi vada sotul arestat de catre politisti chiar in biserica si acuzat ca ar spala bani prin intemediul firmei sale in folosul unui mafiot local poreclit Spanu. Nefiind convinsa ca Radu se face vinovat de ilegalitatile de care este acuzat, profesoara decide sa lupte in felul ei impotriva sistemului de justitie romanesc si impotriva adevaratilor mafioti ce populeaza Bucurestiul. Interzicandu-i-se sa paraseasca Romania pe parcursul anchetei, Jennifer Prodan isi formeaza propria "familie de mafioti” cu scopul de a contracara actiunile interlopului Spanu si cu scopul de a-l scoate din inchisoare pe Radu.


Inapoi in Cartier (2007)DOWNLOAD Inapoi in Cartier (2007) DVDRiP + Subt ROMANA
Descarca Download Filmul (Server 1)
Descarca Download Filmul (Server 2)
Descarca Download Filmul (Server 3)
Descarca Download Filmul (Server 4)
Descarca Download Filmul (Server 5)
Descarca Download Filmul (Server 6)
Descarca Download Filmul (Server 7)
Descarca Download Filmul (Server 8.)
Descarca Download Filmul (Server 9)

SCURTA DESCRIERE:
Înapoi în cartier este continuarea lungmetrajului Cartier, lansat în 2001. Povestea, plină de violenţe şi verosimilă datorită limbajului natural, vulgar, din spatele blocurilor din cartierul clujean Manastur, nu este recomandată minorilor.  Eroul principal, Moşu (Mody Levente), care a renunţat la droguri încercând să se integreze în societate, află într-o bună zi că duşmanul lui de moarte, Brazilianu (Florin Matingo) a supravieţuit exploziei care i-a ucis toţi prietenii în urmă cu cinci ani. Viaţa sa ia o întorsătură şi mai ciudată în momentul în care poliţistul care-l ancheta pe vremuri îl roagă să-l ajute să-şi găsească fiica răpită. Planul care îi încolţeşte în minte nu poate fi pus în aplicare fără ajutorul unui traficant de antichităţi, care a copilărit tot în Manastur, dar s-a stabilit în Anglia.  Va reuşi Moşu să o salveze pe tânără şi să se răzbune?


Lumea Vazuta de Ion B (2011)DOWNLOAD Lumea Vazuta de Ion B (2011) DVDRiP
Descarca Download Filmul (Server 1)
Descarca Download Filmul (Server 2)
Descarca Download Filmul (Server 3)
Descarca Download Filmul (Server 4)
Descarca Download Filmul (Server 5)
VIZIONARE ONLINE Sursa 1
VIZIONARE ONLINE Sursa 2

DESCRIERE: Lumea Vazuta de Ion B (2011) / World According to Ion B (2011)
Ion Bârlădeanu, artistul român de 65 de ani, care l-ar fi echivalat pe Andy Warhool în arta vizuală contemporană, a fost descoperit doar acum câţiva ani şi arătat lumii prin documentarul "Lumea văzută de Ion B. / The World According to Ion B.”, regizat de Alexandru Nanau. Filmul a fost premiat cu trofeul Emmy, iar recent un reporter de la BBC, Tom Wilson, i-a luat un interviu lui Ion Bârlădeanu.  "Mi-a zis un artist în comunism, astea daca ar ajunge în occident, ţi-ai luat 1.000 de mărci pe loc. Dacă le vede Ceauşescu, iei 1.000 de ani de puşcărie”, i-a povestit Ion Bârlădeanu corespondentului BBC.  În reportajul BBC se spune despre colajele lui Ion Bârlădeanu că au "o calitate cinematică”, iar el se referă la ele ca la filmele sale. Artistul se consideră "un regizor” al colajelor sale. El şi-a dezvoltat singur talentul nativ pentru desen şi, începând cu anii ’60, a creat atât desene, cât şi colaje, care au stat ascunse în pungi şi cutii timp de câteva decenii. Artistul Ion Bârlădeanu a fost descoperit de galeria H’Art din Bucureşti în 2007 şi a devenit apoi o vedetă. Dat fiind că nu mai sunt cunoscuţi alţi artişti autohtoni de felul său, Ion Bârlădeanu este, cel mai probabil, singurul reprezentant autentic al pop art-ului românesc, un curent artistic de origine britanico-americană care făcea ravagii prin expoziţiile anilor ’50-’60.  Ion Bârlădeanu a povestit că s-a apucat de colaje prin anii 1980, după ce a scăpat de la închisoare din Iaşi, unde fusese condamnat fiindcă lucra în particular şi îşi făcea venituri suplimentare, în perioada regimului comunist, când doar munca la stat era legală. Aşadar, Ion Bârlădeanu a realizat colaje politice subversive în mare secret, multe dintre acestea fiind o "reacţie” faţă de regimul dictatorial al lui Nicolae Ceauşescu. Pentru a scăpa cât mai mult de sistemul socialist, Bârlădeanu a lucrat ca gropar şi gravor de cruci într-un cimitir, dar a fost şi muncitor necalificat la Casa Poporului.  Ion Bârlădeanu locuia şi lucra în ghena unui bloc bucureştean în ultimii ani, dar în 2009 operele sale erau expuse la Londra, alături de cele ale lui Andy Warhol şi Marcel Duchamp. Din februarie 2010, el a fost prezentat într-o expoziţie personală – "Realpolitik” – la o prestigioasă galerie din Paris (Galeria "Anne de Villepoix”) – ocazie cu care artistul s-a întâlnit cu actriţa Angelina Jolie, care s-a arătat foarte interesată de lucrările acestuia.  Bârlădeanu a fost prezent şi la ediţia 2009 a FIAC – Târg internaţional de artă contemporană de la Paris, unde colajele sale s-au bucurat de succes printre cumpărători.  Artistul român Ion Bârlădeanu a declarat într-un interviu acordat postului britanic BBC că deşi în tinereţe era "frumos ca Rudolph Valentino” şi credea că va fi "nemuritor”, acum este încredinţat de faptul că este muritor, însă arta lui nu va muri niciodată.


Băieţi Buni (2004) FULL PACKDOWNLOAD Băieţi Buni (2004) FULL PACK
Descarca Download Filmul EPISODUL 1(Server 1)
Descarca Download Filmul EPISODUL 2(Server 1)
Descarca Download Filmul EPISODUL 3(Server 1)
Descarca Download Filmul EPISODUL 4(Server 1)
Descarca Download Filmul EPISODUL 5(Server 1)
Descarca Download Filmul EPISODUL 6(Server 1)
Descarca Download Filmul EPISODUL 7(Server 1)
Descarca Download Filmul EPISODUL 8(Server 1)
S E R V E R 2
Descarca Download Filmul EPISODUL 1(Server 2)
Descarca Download Filmul EPISODUL 2(Server 2)
Descarca Download Filmul EPISODUL 3(Server 2)
Descarca Download Filmul EPISODUL 4(Server 2)
Descarca Download Filmul EPISODUL 5(Server 2)
Descarca Download Filmul EPISODUL 6(Server 2)
Descarca Download Filmul EPISODUL 7(Server 2)
Descarca Download Filmul EPISODUL 8(Server 2)
S E R V E R 3
Descarca Download Filmul EPISODUL 1(Server 3)
Descarca Download Filmul EPISODUL 2(Server 3)
Descarca Download Filmul EPISODUL 3(Server 3)
Descarca Download Filmul EPISODUL 4(Server 3)
Descarca Download Filmul EPISODUL 5(Server 3)
Descarca Download Filmul EPISODUL 6(Server 3)
Descarca Download Filmul EPISODUL 7(Server 3)
Descarca Download Filmul EPISODUL 8(Server 3)Baieti Buni, adica Dragos Bucur si Cabral, lucreaza pentru Directia Speciala de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog, ca parteneri in scene de urmarire si cascadorii spectaculoase, rapiri sau evadari imposibile, schimburi de focuri si lupte corp la corp.
Comicul de situatie si caracterele trasnite ale personajelor dau originalitate subiectului, care se regaseste in tiparele clasice ale genului, continand ingrediente cunoscute spectatorului, ce ii vor mentine atentia pe tot parcursul episodului. Explozii, masini, arme, vanatai, personaje bine conturate si replici istete, de multe ori ironice… rasul poate taia adanc! Este, probabil cel mai ambitios gen de productie pentru televiziune, pentru ca inseamna resurse comparabile cu cele ale unui film adevarat.
Milionari de Weekend (2004) DVDRiPDOWNLOAD Milionari de Weekend (2004) DVDRiP
Descarca Download Filmul (Server 1)
Descarca Download Filmul (Server 2)
Descarca Download Filmul (Server 3)
Descarca Download Filmul (Server 4)
Descarca Download Filmul (Server 5)
Descarca Download Filmul (Server 6)
VIZIONARE ONLINE Milionari de Weekend (2004) DVDRiP

Scurta Descriere: Milionari de Weekend (2004)
Tezaurul Romaniei aflat la Moscova este inapoiat statului roman.
Exista cineva care ar cheltui sume fabuloase pentru a intra in posesia
unei statui din tezaur. Doua personaje misterioase angajeaza fiecare
cate un comando format din cei mai abili si mai duri mercenari pentru a
sustrage statuia care are ascuns in interior un legendar inel cu puteri
miraculoase. Statuia este furata din Muzeu dar, printr-un bizar concurs
de imprejurari ajunge in posesia a patru adolescenti simpatici: Miki,
Alex, Godzi si Zetu. Cei patru intra intr-o cursa in care visele cele
mai nebunesti incep sa prinda viata dar se sting a doua zi ajungand
impotriva vointei lor pe litoral cu o masina furata…


Poker (2010) DVDRiPDOWNLOAD Poker (2010) DVDRiP
Descarca Download Filmul (Server 1)
Descarca Download Filmul (Server 2)
Descarca Download Filmul (Server 3)
Descarca Download Filmul (Server 4)
Descarca Download Filmul (Server 5)
Descarca Download Filmul (Server 6)
Descarca Download Filmul (Server 7)
VIZIONARE ONLINE Poker (2010) DVDRiP

Scurta Descriere : Poker (2010) – Film Romanesc !
Titel, Horia, Claudiu si Marcel sunt patru prieteni care joaca poker in
mod regulat inca din liceu. Multi ani mai tarziu, Claudiu, senator
proaspat divortat, isi asteapta prietenii in Snagov impreuna cu Monica,
tanara lui amanta. Primii ajung Titel si Horia. Dintr-o discutie
inofensiva se ajunge in scurt timp la dezvaluiri nu tocmai curate.Toti
cei trei sunt invidiosi pe absentul Marcel, ajuns arhitect de succes in
SUA. Titel vrea si el sa fie senator, si da mita in toate directiile
ignorand faptul ca actiunile lui ii pun postul lui Claudiu in pericol.
Discutia se incinge, se trece la santaje si la amenintari, iar Horia
incearca sa-si impace prietenii.Spre final cei trei afla cu stupoare ca
Marcel nu lipseste intamplator, iar frumoasa Monica e mai mult decat o
biata amanta de senator.


Nuntă în Basarabia (2010) HDTvDOWNLOAD Nuntă în Basarabia (2010) HDTv
SERVER 1 (Recomandat)
Descarca Download Filmul Partea 1(Server 1)
Descarca Download Filmul Partea 2(Server 1)
Server 2
Descarca Download Filmul Partea 1(Server 2)
Descarca Download Filmul Partea 2(Server 2)
Server 3
Descarca Download Filmul Partea 1(Server 3)
Descarca Download Filmul Partea 2(Server 3)
Server 4
Descarca Download Filmul Partea 1(Server 4)
Descarca Download Filmul Partea 2(Server 4)
Server 5
Descarca Download Filmul Partea 1(Server 5)
Descarca Download Filmul Partea 2(Server 5)
Server 6
Descarca Download Filmul Partea 1(Server 6)
Descarca Download Filmul Partea 2(Server 6)
ONLINE bY FiLMEON.RO
 VIZINARE ONLINE Nuntă în Basarabia (2010) HDTv

Scurta Descriere: Nuntă în Basarabia
Un tânăr dirijor din Bucureşti şi o pianistă din Chişinău s-au căsătorit recent în România.
Cei doi sunt nevoiţi să mai facă o nuntă, de data asta în Basarabia,
pentru ca din darul de la rudele miresei să adune banii de avans pentru
un apartament. Cea de-a doua nuntă devine prilej de
competiție între rudele tinerilor însurăței, iar situația e tensionată
în plus de diferențele de obiceiuri și tradiții în astfel de ocazii.
Deși în spatele discuțiilor despre ritualuri se ascund animozități care
le sunt străine, cu rădăcini de ordin istoric și politic, mirele și
mireasa sunt prinși în mijlocul acestei lupte de orgolii, care seamănă
cu un meci româno-moldovenesc și scoate în evidență deosebirile de
educație, cultură și convingeri politice dintre ei.

Daca sunetul nu pleaca automat ,da CliCk aici Conectare


Copyright MyCorp © 2018
Creator de site-uri gratuite — uCoz